24/7 bereikbaar op 0657708842

Kraamzorg en versoepeling van maatregelen

Blij zijn wij te kunnen melden dat de maatregelen rond het corona-virus kunnen versoepelen. Evengoed blijft de veiligheid van jou als cliënt, je gezin en onze medewerkers voorop staan. Wij volgen de overheid, RIVM, de GGD en de brancheorganisatie van Kraamzorg.

De extra hygiëneregels blijven. Zo schudden wij bijvoorbeeld nog geen handen. De verloskundigen komen voorlopig alleen langs in het kraambed als dit medisch noodzakelijk is en voor de hielprik.
De voorlichtingsavonden borstvoeding worden voorlopig nog online gegeven.

De regeling rond de intake en het kraambezoek wordt iets ruimer. We nemen altijd telefonisch contact met je op, en bespreken dan of de intake bij jou thuis of telefonisch wordt gedaan. Als er geen (verdenking op) besmetting is, kan er tijdens de kraamweek één bezoeker komen als de kraamverzorgende er is.

Lees alle huidige maatregelen op onze website, Facebook en Instagram. Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.

Voorlichtingsavonden

Kraamzorg B-Lief verzorgt samen met Zoete Melk, lactatiekundige Christine Bulsing, voorlichtingsavonden over borstvoeding.

Deze avonden zijn bedoeld voor aanstaande ouders die meer willen weten over borstvoeding. Tijdens deze voorlichtingsavonden vertellen we jullie alles over de voordelen van borstvoeding geven, welke houdingen er zijn om te voeden en andere nuttige informatie en tips.

Aanvang bijeenkomst: Inloop 18.45 uur

Start bijeenkomst: 19.00 uur tot 20.30 uur

Locatie: Kraamzorg B-Lief, Dijkweg 135 2675 AD Honselersdijk

Meer informatie en aanmelden: Aanmelden bij voorkeur per mail, geef daarbij aan welke datum je wilt komen. Ook hoor ik graag of je alleen komt of met partner. Er is ruimte voor 20-30 personen per bijeenkomst. Er zijn geen kosten verbonden aan de voorlichtingsavond.

Kraamzorg B-Lief 06 57 70 88 42  / info@kraamzorgb-lief.nl

Graag tot ziens!

 

Voor 2019 zijn de volgende voorlichtingsavonden gepland op:

Woensdag 18 dec

 

Voor 2020 zijn de volgende voorlichtingsavonden gepland op:

Woensdag 29 januari                 Woensdag 26 augustus

Woensdag 11 maart                   Woensdag 7 oktober

Woensdag 22 april                     Woensdag 18 november

Woensdag 3 juni                        Woensdag 16 december

Woensdag 15 juli