24/7 bereikbaar op 0657708842
Informatie over corona-virus en kraamzorg


Beste allemaal,

Om de verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk te vertragen, zijn wij ook genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen.
Wij hebben onze kraamverzorgenden altijd al hard nodig, maar nu des te meer. De verloskundigen zullen in het kraambed alleen nog langskomen als dit medisch noodzakelijk is en voor de hielprik. Kraamzorg B-Lief kan de zorg vooralsnog gewoon leveren en de Toppers zullen jullie goed controleren en regelmatig contact hebben met de verloskundigen.
Echter om te zorgen dat iedereen nog zorg kan krijgen en onze kraamverzorgende fit en gezond blijven en daarnaast de overdracht van het virus zo laag mogelijk blijft, willen we jullie wel vriendelijk verzoeken om geen kraamvisite te ontvangen, zeker niet indien de kraamverzorgende aan het werk is. Daarnaast zullen we extra hygiëneregels in acht nemen.
Daarnaast kunnen wij de intakes rond de 30 weken niet meer thuis verrichten en worden deze voorlopig telefonisch gedaan.
De voorlichtingsavonden borstvoeding zijn voorlopig ook uitgesteld.
Wij volgen de richtlijnen van de overheid, RIVM, GGD en de brancheorganisatie van Kraamzorg Bo Geboortezorg. De meest actuele informatie kun je vinden op RIVM.nl
Voor vragen staan we voor jullie klaar en hopelijk is deze situatie snel onder controle, wij proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden via onze website en facebook.

Toppers Kraamzorg B-Lief

Anita Verkade

Astrid Grootscholte

Beate Feichtenberger

Brigitte Hoogenraad

Christa Koffeman

Christiny Torn

Corine van der Plas

Elly Prins

Esther Endhoven

Inge van Velden

Jacqueline Jonker

Jeannette van Schie

Joke Brunt

Jolanda van der Plas

Lia Zonneveld

Marjan vd Bosch

Mary Raateland

Monique Burggraaf

Monique Roeleveld

Nicoline van Staalduinen

Rihana Valstar

Sandra Overkleeft

Sanne Schrijber

Simone Hoppenbrouwer

Susan Verlare

Duo Toppers

Eveline van der Meer
&
Nicolien van den Berg

Toppers op kantoor

Habiba Bakar Omar

Veronique Zwinkels

Leerling Toppers in opleiding

Claudia Stolze

Marouscha Couzijn