24/7 bereikbaar op 0657708842

Team kraamverzorgsters B-Lief

Team kraamverzorgsters B-Lief

Mary Raateland

Ik ben 60 jaar en al 30 jaar kraamverzorgster. Een geweldig beroep.

Mijn overstap naar kraamzorg B-Lief is een bewuste keuze. Een kleine organisatie in het Westland, dus korte lijnen naar de verloskundige spreekt mij erg aan.

Het gezin staat weer centraal daar voel ik mij prettig bij.

Jolanda van der Plas

Ik ben zelf moeder van al twee grote jongens. En vind zoveel dingen leuk! Kersverse ouders verwennen, en ze proberen een zo'n goed mogelijke start te geven met hun kleine wondertje. Heerlijk om te doen. Het fotograferen van pasgeborenen vind ik ook geweldig om te doen. Af en toe geef ik workshops bloemschikken. Leuk, om de creativiteit over te brengen op andere mensen. En heb ik nog tijd over, dan vind je mij op de racefiets of mountainbike. Allemaal leuk leuk leuk!!!

Monique Burggraaf

Mijn naam is Monique Burggraaf. Ik ben getrouwd en ben ook zelf moeder en sinds een jaar de trotse oma van een lieve kleinzoon. Mijn werk als kraamverzorgende doe ik met veel liefde en toewijding om op zo'n manier de kraamouder(s) een onvergetelijke kraamweek te mogen bezorgen! En wat heel fijn is dat als mijn werk klaar is dat de kraamouder(s) zich zelfverzekerd en veilig voelen om het dan helemaal zelf te gaan doen! Altijd weer de kroon op ons geweldige en mooie werk .....

Corine van der Plas

Hallo! Ik ben Corine van der Plas. Al heel lang werkzaam in de kraamzorg. Een uniek en mooi vak! Vind het erg leuk om te starten bij B-Lief. Met allemaal leuke en enthousiaste collega's! In mijn vrije tijd zit ik graag op een racefiets of MTB. En als er ijs ligt, op de schaats!

Monique Roeleveld

Ik ben Monique Roeleveld. Ik ben 39 jaar en woon in Naaldwijk. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. Ik werk al ruim 20 jaar als kraamverzorgende. Het mooiste beroep dat er is!

 

Anita Vreugdenhil

Hallo, ik ben Anita Vreugdenhil 53 jaar. Ik woon in de Maasdijk en ben getrouwd. Ik heb 2 getrouwde kinderen en 3 kleinzoons.

Ik ben begonnen met werken bij B-Lief op 1 maart 2017.

Beate Feichtenberger

Ik werk al bijna 25 jaar met heel veel plezier als kraamverzorgende.

Graag breng ik m’n kennis dan ook over aan de gezinnen om ze een leerzame en ontspannen kraamweek te bezorgen.

Groetjes Beate

Elly Prins

Hallo allemaal, ik ben Elly Prins. Leuk dat ik bij B- Lief mag werken! Ik vind het een geweldig beroep de kraamzorg. Leuk om in het Westland te kunnen kramen en een leuk team te mogen hebben. Van iedere kraamtijd hoop ik een feestje te maken. Als je me tegen komt en ik geen gedag zeg,... dan is het mijn tweeling zus!

Sandra Overkleeft

Ik ben Sandra Overkleeft. Ik werk al 27 jaar in de kraamzorg. Na al die jaren vind ik een geboorte nog steeds een bijzondere gebeurtenis. Dat ik de gezinnen tijdens deze bijzondere periode mag begeleiden,ondersteunen en helpen is heel speciaal.

Marjan van den Bosch

Al van jongs af aan wilde ik heel graag kraamverzorgster worden, dit doe ik al ruim 20 jaar met veel plezier. Een bijzonder mooi en afwisselend beroep!

Hoop jullie binnenkort te ontmoeten.

Joke Brunt

Al jaren loop ik mee in de Kraamzorg. Elke keer is het weer een uitdaging om de kersverse ouders te begeleiden in het verzorgen van hun kleintje. De kraamweek is een week waar veel gebeurd , het moet vooral een week zijn van gezelligheid.Ik heb zelf 2 grote zonen maar denk nog vaak aan mijn eigen kraamweek terug met veel plezier.Als mijn doel behaald is na die dagen neem ik met een goed gevoel afscheid. Ik heb er zin in om bij B-Lief te gaan werken.

Hennie van Schaick

Ik ben Hennie van Schaick sinds 14 jaar werkzaam als kraamverzorgster. Met veel plezier zal ik jullie straks begeleiden tijdens de kraamweek. Mijn werk doe ik met veel passie.

Zelf ben ik moeder van vier kinderen en trotse oma van drie kleinkinderen. .

 

Brigitte Hoogenraad

Ik werk nu ruim 30 jaar in de Kraamzorg!

Het mooie van dit beroep vind ik het ondersteunen van de gezinnen in deze mooie bijzondere tijd van hun leven.

Inge van Velden

Ik ben Inge van Velden, woon samen met mijn partner en 2 zonen in het Westland. Ik werk al vele jaren in de zorg, waarvan de laatste jaren met veel passie en plezier in de kraamzorg. Daarnaast heb ik mij verdiept in natuurlijke zorg. Mijn werkzaamheden als kraamverzorgende en mijn affiniteit met deze natuurlijke zorg is voor mij een fijne combinatie. Elke geboorte, elk nieuw leven blijft ook mij steeds opnieuw verwonderen. Een geboorte brengt daarnaast ook veel veranderingen met zich mee. Het is dan ook mooi om, samen met het gezin, tijdens deze kraamperiode een nieuw ritme en een juiste balans te vinden.

Alice Makkinga

Hallo, ik ben Alice Makkinga en werk al 35 jaar fulltime in de kraamzorg. Ik doe dit werk met veel plezier en passie.

Ik heb er erg veel zin in om bij Kraamzorg B-Lief, een kleine, gezellige en persoonlijke organisatie te werken.

Ik hoop nog jaren voor jullie, de jonge gezinnen, te kunnen zorgen.

Marjolein van Dijk

Hallo, ik ben Marjolein van Dijk, ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Sinds 1998 ben ik kraamverzorgster en dat doe ik met heel veel plezier. Ik wil mijn kraamgezin een leuke, gezellige en leerzame kraamtijd geven, zodat jullie dan na een week zelfstandig voor jullie prachtige kindje kunnen zorgen.

 

Anja Vreugdenhil

Ik ben Anja Vreugdenhil geboren in het Westland, ik woon in Delft samen met mijn vriend. Ik heb 2 zonen en een dochter en ben de trotse oma van een kleinzoon.

Sinds 5 jaar ben ik kraamverzorgende en heb per 1 november 2017 de overstap naar B-Lief gemaakt. Een kleine persoonlijke organisatie in het Westland is wat mij enthousiast maakte.

Inmiddels heb ik in een aantal gezinnetjes gewerkt en voel me echt op mijn plekje hier! Ik vind het iedere keer weer een uitdaging als ik in een nieuw gezinnetje stap. Een kersverse papa zei ooit tegen mij, jullie hebben het mooiste vak ter wereld," iedere keer het nieuwe leven verwelkomen en een goede start geven." Mooi gezegd en iets om trots op te zijn! 

Wie weet kom ik jullie ook een fijne, nieuwe start geven!?

Rihana Valstar

Ik ben zelf moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 9, 7 en 3 jaar. Mijn hobby's zijn: leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden. Ook tennissen en boksen doe ik graag.

Al 22 jaar werk ik met veel plezier in de kraamzorg. Het bijzondere aan mijn vak vind ik dat je deel uit mag maken van een van de mooiste en intiemste momenten in iemands leven.

Mijn missie is om elk gezin een fijne en mooie kraamtijd te bezorgen!

Lia Zonneveld

Hallo, ik ben Lia Zonneveld. Ik ben moeder van twee prachtige dochters.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelen, fietsen en hardlopen doe ik graag.

Ik werk al een aantal jaren in de Kraamzorg, een geweldig en dankbaar beroep. Het is zo fijn om een gezin te helpen en te begeleiden, ieder gezin is bijzonder en speciaal. 

Dus wie weet zien we mekaar snel, groetjes!!

Mirelle Pijpers

Hallo, ik ben Mirelle.
Ik woon sinds 2016 in Wateringen samen met mijn vriend en 2 katten.
Al vanaf dat ik een jaar of 10 was heb ik altijd gezegd met baby's te willen werken, kraamzorg was daarom dé keuze voor mij en heb er nog geen moment spijt van gehad!
Ik ervaar elke kraamweek waar ik mag zorgen als een voorrecht om deel van uit te mogen maken, zo'n intieme en speciale tijd.
De rol die ik mag hebben in het begeleiden bij alles wat er bij de verzorging van een klein nieuw mensje komt kijken gaat mij nooit vervelen.
Wie weet mag ik jullie binnenkort komen helpen en in de watten leggen, ik kijk ernaar uit!

 

Esther Endhoven

Hallo, Ik ben Esther Endhoven en werk bijna 20 jaar in de kraamzorg. Een aantal jaren ben ik eruit geweest toen ik zelf 3 kinderen kreeg. Toen de jongste 6 jaar werd ben ik weer als kraamverzorgster aan het werk gegaan omdat ik vind dat we het mooiste beroep van Nederland hebben.

Ik vind het erg leuk om elke keer nieuwe gezinnen te ontmoeten en de ouders te helpen bij de nieuwe pasgeborene. Het is fijn om ouders alle informatie te geven, zodat zij het na 8 of 10 dagen zelf weer kunnen. 

 

 

Susan Verlare

Ik ben Susan Verlare, ben getrouwd en ik heb twee dochters en vier kleinkinderen.  

Ik ben al 50 jaar kraamverzorgster en werk sinds een paar maanden bij Kraamzorg B-Lief en heb het heel erg naar mijn zin.

Ik vind het heerlijk om kraamzorgster te zijn en voor de gezinnen te zorgen in de kraamweek.

 

Jeannette Lagraauw

Hallo, mijn naam is Jeannette en ik woon alweer 20 jaar in Poeldijk.

Ik heb 4 volwassen kinderen en ik ben sinds 1 1/2 jaar de trotse oma van een kleindochter en kleinzoon.

Al sinds mijn 18e jaar in het Westland begonnen met kraamzorg, toen mijn eigen kinderen groot waren heb ik dit prachtige beroep, waar toch mijn hart ligt, weer opgepakt.

Het bijzondere aan dit beroep is ,dat ik nu na zoveel jaren soms weer kraam bij een vader of moeder waar ik 30 jaar geleden ook heb gekraamd, toen zij baby waren. Heel speciaal is dat. Ik vind het keer op keer een voorrecht om de kersverse ouders te verwennen en hen vertrouwd te laten maken met hun nieuwe aanwinst!

Ik werk sinds augustus 2018 bij Kraamzorg B-Lief en heb hier bewust voor gekozen, een leuk,gezellig team kraamverzorgenden dat goed en kundig geleid wordt. Ook is het fijn dat je in je eigen omgeving kunt werken.

Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten.

Suzanne van der Spek

Mijn naam is Suzanne vd Spek, ik ben moeder van een dochter en een zoon.
Ik ben sinds 3 jaar kraamverzorgende en ik ben sinds maart 2018 werkzaam bij B-lief, heerlijk in het westland.
Het is hartstikke leuk om jonge ouders de kneepjes in hun nieuwe "vak" als mama en papa bij te brengen en ze een weekje in de watten te leggen.
Als ik na de kraamweek zie dat ouders vol vertrouwen de toekomst met hun kleintje tegemoet gaan ga ik met een voldaan en tevreden gevoel de deur uit.
Wie weet tot snel!

Christa Koffeman

Mijn naam is Christa Koffeman

Ik ben 18 jaar kraamverzorgende, sinds mei 2018 werk ik bij Kraamzorg B-Lief.

Met veel plezier begeleid ik de gezinnen naar zelfredzaamheid zodat na de kraamtijd met vertrouwen verder kunnen.