24/7 bereikbaar op 0657708842

Corona maatregelen en aanpassingen intake en kraamweek

Wij volgen de richtlijnen van overheid, RIVM, GGD en brancheorganisatie kraamzorg en algemene hygiënerichtlijnen.

Klachten? Laat dit van tevoren aan onze kraamverzorgster of kraamzorgorganisatie weten.

Mondkapje: Onze kraamverzorgsters dragen tijdens het werk in het gezin een mondkapje op die momenten dat dat nodig is. Wij vragen jullie begrip en medewerking.

Corona? Zo ja, dan nemen onze kraamverzorgenden beschermende middelen mee.

Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.

Stay safe!

#kraamzorgblief #coronamaatregelen #werkentijdenscorona #staysafe #kraamverzorgende #gezond #wijzorgen #ikzorg #kraamzorg

Verzekeringen bij zwangerschap

Bij een zwangerschap hoort een goede voorbereiding, zoals de babyuitzet, financiën en je leefstijl. Denk ook aan zaken waar je in eerste instantie misschien niet aan zou denken, zoals een uitvaartverzekering. Het geeft een rustgevend gevoel als alle verzekeringszaken goed zijn geregeld voor je (ongeboren) zoon of dochter. Zeker als je al een uitvaartverzekering hebt, loont het de moeite om je hierin te verdiepen.

Gratis meeverzekerd

Bij veel verzekeraars is het kind al na 20 weken zwangerschap gratis en automatisch meeverzekerd via één van de ouders. Een van hen moet dan uiteraard wel beschikken over een uitvaartverzekering. Bij een miskraam worden de kosten van een uitvaart dan gedekt.

Hoe hoog de dekking is, is sterk afhankelijk van de uitvaartverzekering en de voorwaarden die daarbij horen. Op Uitvaartverzekering.nl staat hierover per verzekeraar meer uitleg over de precieze dekking.

Aanmelden

Na de bevalling is het bij de meeste uitvaartverzekeraars noodzakelijk om het kind aan te melden op de polis van één ouder. Dit kun je doen door contact op te nemen met de verzekeraar. Zodra het kind is bijgeschreven op de polis is hij/zij automatisch meeverzekerd. Meestal geldt de dekking tot de leeftijd van 18 is bereikt. Vanaf dat moment kan het kind zelf beslissen of hij/zij de verzekering wilt doorzetten tegen een laag tarief.

Nog geen verzekering?

Heb je nog geen uitvaartverzekering afgesloten? Maar wil je wel dat jouw kind na de geboorte verzekerd is voor de kosten van een uitvaart? Overweeg dan om een uitvaartverzekering af te sluiten.