24/7 bereikbaar op 0657708842

Corona maatregelen en aanpassingen intake en kraamweek
Wij volgen de richtlijnen van overheid, RIVM, GGD en brancheorganisatie kraamzorg.
Naar aanleiding van de persconferentie (week 40), zijn er nieuwe uitgangspunten omtrent de kraamvisite en intake.

Klachten? Laat dit van tevoren aan onze kraamverzorgster of kraamzorgorganisatie weten.

Intake: de intakes vinden telefonisch plaats of via beeldbellen.

Kraambezoek: Ter bescherming van het kraamgezin, de kraamverzorgende en om de continuïteit van zorg te bewaken is het advies om geen kraamvisite langs te laten komen zolang de kraamverzorgende in huis is.

Mondkapje: Onze kraamverzorgenden dragen tijdens het werk in het gezin een mondkapje op die momenten dat dat nodig is. Wij vragen jullie begrip en medewerking.

Algemene hygiënerichtlijnen: Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand • Was je handen regelmatig • Nies in je elleboog • Snuit in een papieren zakdoekje en gooi het daarna meteen weg

Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.

Stay safe!

#kraamzorgblief #coronamaatregelen #werkentijdenscorona #staysafe #kraamverzorgende #gezond #wijzorgen #ikzorg #kraamzorg

Over ons

Ivonne

Mijn naam is Ivonne Heskes-Bouthoorn en ik woon en werk in het Westland. Vijftien jaar heb ik met veel liefde en plezier als verloskundige en echoscopiste gewerkt bij verloskundigenpraktijk Vive la Vie te Naaldwijk. Als verloskundige en als moeder van drie kinderen, weet ik hoe speciaal, bijzonder en belangrijk de zwangerschap, de bevalling en het kraambed zijn. Deze bijzondere gebeurtenissen in je leven, zijn momenten waar je later goed terug op moet kunnen kijken. Dat betekent voor mij dat de zorg optimaal en volledig aangepast moet zijn op de moeder en het gezin. Om deze reden heb ik een Westlands kraamzorgcentrum opgezet  Kraamzorg B-Lief.